Antonio Riveras

Antonio Riveras är namnet och jag är en webbdesigner som bygger snygga och stilrena hemsidor i WordPress. Jag startade min karriär genom att börja blogga om WordPress, webbdesign, sociala medier och sökmotorsoptimering för 10 år sedan.

Mitt mål var att skapa trovärdighet kring mitt varumärke och därmed generera arbete som jag till slut kunde leva på.

Efter 1 år hade jag så pass mycket förfrågningar att jag kunde säga upp min heltidsanställning och starta det som idag är Grafix Studio Webbyrå.

Idag hjälper jag er att synas online genom välplanerade strategier för sökmotorsoptimering, marknadsföring på sociala medier och webbdesign som ger ett gott intryck för era besökare.

Mina siffror

2008+350
Grundade Grafix Studio WebbyråHemsidor som skapats och förbättrats
+50+100
Topplaceringar på GoogleFöretag som gått mina kurser i WordPress
2008
Grundade Grafix Studio Webbyrå
+50
Topplaceringar på Google
+350
Hemsidor som skapats och förbättrats
+100
Företag som gått mina kurser i WordPress

Designer och Utvecklare

När det gäller hemsidor så arbetar jag exklusivt med design och utveckling för WordPress. WordPress har varit mitt primära verktyg under dessa 10 år och jag vill med all säkerhet säga att det är det bästa valet när det gäller små till större hemsidor.

Med WordPress har jag haft möjligheten att leverera avancerade bokningsmoduler, specialanpassade säkerhetsimplementeringar, komplexa användarsystem, användarvänliga hemsidor och mycket mer.

Utbildare och Föreläsare

WordPress är ett fantastiskt verktyg som låter er hantera och underhålla er hemsida precis efter era behov. Men att lära sig WordPress kan ibland kännas överväldigande, det finns ju hur mycket som helst man kan göra!

Om ni har fått en hemsida skapad av mig eller en annan byrå spelar ingen roll. Jag lär er hur ni arbetar med er WordPress-hemsida och visar er även alla möjligheter ni har för vidareutveckling och förbättringar.